Στοιχηματική κοινοπραξία "Pistons Syndicate"

rodmanvsjordan.jpgH οργάνωση αυτή λειτούργησε για μερικά χρόνια στα μέσα της δεκαετίας 1980. Είχαν δύο μεγάλες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις υπόλοιπες. Πρώτον, πόνταραν μόνο σε σύνολα(under/over) και δεύτερον, πόνταραν μόνο σε ματς των Detroit Pistons. Έγιναν ξακουστοί για το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας τους, φτάνοντας μέχρι σερί 16/18, δοκιμάζοντας τα οικονομικά όρια πολλών bookmaker του Las Vegas!!

Oι πρώτες εκτιμήσεις για την απίστευτη επιτυχία τους έκαναν λόγο για κάποιον δικό τους στα ματς των Πίστονς, ο οποίος αυξομείωνε το χρονόμετρο, ανάλογα με το τι είχαν ποντάρει(under ή over). Με βάση αυτές τις φήμες έγιναν έρευνες που χρονομέτρησαν τα ματς, με αθωοτικά για την οργάνωση αποτελέσματα.

Τελικά πως το έκαναν; Αποκαλύφθηκε πως υπήρχαν μεγάλες διαφορές στον τρόπο που οι διαιτητές αντιλαμβάνονταν τους κανονισμούς. Κάποιοι σφύριζαν πολλά φάουλ, με αποτέλεσμα τα σκορ να ειναι μεγαλύτερα λόγω των βολών που εκτελούσαν οι ομάδες. Άλλοι, άφηναν πιο σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα χαμηλότερα σκορ. Oi Pistons Syndicate γνώριζαν από πριν τους διαιτητές των αγώνων (κάτι που πλέον απαγορεύεται) και ξέροντας το σοβαρό τους πλεονέκτημα πόνταραν όσο πιο χοντρά μπορούσαν σε κάθε ματς..

Σήμερα όλα αυτά ειναι άχρηστα, γιατί οι διαιτητές σφυρίζουν σε μεγάλο ποσοστό με ίδια κριτήρια, αλλά και γιατί τα ονόματά τους ειναι μυστικά μέχρι την έναρξη των αγώνων.Ανάληψη από ΑΤΜ με χρεωστική κάρτα Neteller Mastercard 500Ε το 24ωρο

Ανάληψη από ATM με κάρτα Skrill Mastercard. Ξεκινάει από 250ευρώ το 24ωρο

ΑΝΤΙ ΟΠΑΠ 2008-2020 Ιδιοκτησία της Antiopap LTD *+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Please publish modules in offcanvas position.